Se & göra

Hong Kong är en av världens mest spännande städer och det finns så mycket mer att se än skyskrapor och människor. Här listar vi ett antal tips på saker att se och göra under en vistelse i Hong Kong.

Victoria Peak
Victoria Peak i Hong KongEn av Hong Kongs absolut populäraste destinationer är berget Victoria Peak. Med en höjd på 552 meter får du en alldeles fantastisk utsikt över i stort sett hela staden.

mer-info

 

 

Ocean Park
Ocean Park Hong KongPopulära nöjesparken Ocean Park har hela 80 olika attraktioner inklusive flera berg- och dalbanor. Här finner du också ett av världens största akvarium.

mer-info

 

 

Star Ferry
Star Ferry i Victoria Harbour, Hong KongEn tur med en av Star Ferrys passagerarfärjor över Victoria Harbour är en mycket trevlig upplevelse och ger dig en fantastisk vy över Hong Kong från vattnet.

mer-info

 

 

Hong Kong Heritage Museum
Hong Kong Heritage MuseumOm du ska besöka ett museum under ditt besök till Hong Kong rekommenderas Hong Kong Heritage Museum som fokuserar på främst konst och kultur.

mer-info

 

 

Disneyland
Hong Kong DisneylandDenna nöjespark är en populär destination för de barnfamiljer som turistar i Hong Kong. Räkna dock med att du behöver kunna avvara en heldag om du planerar ett besök hit.

mer-info

 

 

Tipsa oss gärna

Om du har varit i Hong Kong och vill dela med dig av ett tips på något du anser att man absolut bör se och göra under en vistelse i Hong Kong är du mer än välkommen att kontakta oss.

Tack på förhand!